Прес-релізи

Квiтень 2010 року

Всі українські заводи «ІСД» пройшли сертифікацію згідно міжнародних стандартів

30.04.2010 | Прес-релiзи

За результатами першого кварталу 2010 року всі українські підприємства «ІСД» — «Алчевськкокс», «Дніпровський комбінат ім. Ф.Е. Дзержинського» та «Алчевський металургійний комбінат» повністю пройшли сертифікацію за двома міжнародними стандартами: ISO 14000 (екологічний менеджмент) та OHSAS 18000 (система менеджменту охорони праці та промислової безпеки).

За підтримки «ІСД» відбулася 4-та щорічна велогонка «Гран-прі Донецька»

19.04.2010 | Прес-релiзи

За постійної підтримки Корпорації «ІСД» 17-18 квітня 2010 року у Донецьку відбувся черговий етап міжнародної велогонки «Гран-прі Донецька». Ці змагання з 2009 року входять до календаря Міжнародного Союзу велосипедистів (UCI) та є візитною карткою Донецької області та України у європейському велоспорті.

«ІСД» продовжує впроваджувати ключові міжнародні стандарти на своїх підприємствах

07.04.2010 | Прес-релiзи

«Дніпровський комбінат ім. Ф.Е.Дзержинського» — друге серед українських підприємств «ІСД», яке отримало реєстрацію згідно міжнародних стандартів: ISO 14000 — екологічний менеджмент та OHSAS 18000 — система менеджменту охорони праці та промислової безпеки.