Лютий 2017 року

Офіційна заява Корпорації «ІСД»

28.02.2017 | Прес-релiзи

Корпорація «Індустріальна Спілка Донбасу» продовжує інформувати органи державної влади, громадськість України і своїх міжнародних кредиторів щодо катастрофічних наслідків повної блокади вантажних залізничних перевезень у Донецькій і Луганській областях для економіки регіону і держави в цілому.

Офіційна заява Корпорації «ІСД»

22.02.2017 | Прес-релiзи

Корпорація «Індустріальна спілка Донбасу» у поточній ситуації вважає за необхідне публічно інформувати органи влади, громадян України і своїх міжнародних кредиторів щодо катастрофічних наслідків повної блокади вантажних залізничних перевезень в Донецькій і Луганській областях для економіки регіону і держави в цілому.

Заява Корпорації «ІСД»

16.02.2017 | Прес-релiзи

Корпорація «Індустріальна спілка Донбасу» протягом вже майже трьох років щодня відчуває надзвичайні складності ведення виробничої діяльності в суспільно-політичних обставинах, які склалися. На жаль, у лютому 2017 року ситуація загострилася до межі і наші промислові підприємства, які є по суті містоутворюючими, в Алчевську просто зупинилися.

Лютий