Вересень 2009 року

Алчевський меткомбінат намагається досягти енергонезалежності

23.09.2009 | «IСД» у пресi

Алчевський металургійний комбінат намагається досягти енергонезалежності шляхом значного зниження споживання природного газу. Про це сьогодні заявив на прес-конференції генеральний директор підприємства Тарас Шевченко.

ІСД розглядає можливість виробництва балки №27СА

10.09.2009 | Прес-релiзи

Інформуємо вас про те, що ВАТ «ДМКД» розглядає можливість виробництва балки №27СА у жовтні 2009 р. за умови отримання замовлень в об’ємі монтажної партії — 2500 т.

Виробничі показники АМК за серпень

02.09.2009 | Показники виробництва

У серпні, у порівнянні з липнем, Алчевський металургійний комбінат збільшив виробництво готового прокату на 17,1% до 329 тис. тонн, збільшив виробництво сталі на 21,3% до 381 тис. тонн, збільшив виробництво чавуну на 25,2% до 353 тис. тонн, а також збільшив виробництво агломерату на 9,2% до 438 тис. тонн.

Виробничі показники ДМКД за серпень

02.09.2009 | Показники виробництва

У серпні, у порівнянні з червнем, Дніпровський металургійний комбінат ім. Дзержинського знизив виробництво готового прокату на 4,5% до 279 тис. тонн, виробництво сталі на 9,3% до 274 тис. тонн, знизив виробництво чавуну на 11,7% до 248 тис. тонн, а також знизив виробництво агломерату на 3,2% до 398 тис. тонн.